Официално бе запалена коледно-новогодишната украса в Елхово

Днес официално бе запалена голямата коледна елха и украсата, с което символично бе поставено началото на коледно-новогодишните празници в нашата община. Събитието по традиция бе придружено с празничен концерт с участието на мажоретния състав към ОбДК-Елхово, които придружава Дядо Коледа на това прекрасно събитие.

На събитието бе зам. кмет на община Елхово г-жа Пепа Кючукова, което поздрави всички присъстващи от нейно име и от името на кмета на община Елхово Петър Киров, като пожела на дечицата да получат желаните от тях подаръци.

В празничната програма се включиха и дечицата от двете детски градини в Елхово –  ОДЗ „Невен“ и ЦДГ „Надежда“, а коледната елха, която е покрита със празнично и многоцветно осветление бе тържествено запалена минути преди 18:00 часа.

По традиция от няколко дни главната улица в Елхово също e украсена с различни светещи гирлянди, светещи елхови дръвчета, красиви фенери, които оформят светещ “шпалир, а градинката пред църквата се е превърнала в прекрасна коледна градина, която радва малки и големи.