СЪОБЩЕНИЕ

Община Елхово уведомява всички жители на града, че във връзка с извършването на строително – ремонтни дейности по част от водопроводната мрежа в гр. Елхово, на 30.11.2021 г. (вторник) във … Прочети още »

ГРАФИК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ КНИЖА, МАТЕРИАЛИ И МАШИНИ НА СИК В СЪБОТА 20.11.2021 г.

ГРАФИК ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ КНИЖА И МАТЕРИАЛИ НА СИК В СЪБОТА 20.11.2021 г. ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА НА 21.11.2021 г., СЪГЛАСНО ТРАНСПОРТНАТА СХЕМА НА ОБЩИНА … Прочети още »

Община Елхово набира предложения за съставяне на бюджет 2022 г.

Съгласно заповед № РД-706/ 08.11.2021 г. на кмета на община Елхово – г-н Петър Киров е открита процедура по набиране на предложения за съставяне проект на бюджет на община Елхово … Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА ЕЛХОВО

График на дистанционни обучения на секционните избирателни комисии по прилагане на Изборния кодекс за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. … Прочети още »

ДЕМОНСТРАЦИОННО ПРОБНО ГЛАСУВАНЕ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МАШИНА

ДЕМОНСТРАЦИОННО ПРОБНО ГЛАСУВАНЕ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МАШИНА Във връзка с предстоящите избори за Президент и вицепрезидент и за Народно събрание на 14 ноември 2021 г., РИК-Ямбол съвместно с община Елхово организират … Прочети още »

СИМУЛАТОР МАШИННО ГЛАСУВАНЕ – 14 ноември 2021 г.

Централната избирателна комисия публикува на сайта си Симулатор на машинното гласуване. Чрез него всеки може да се упражни и да „гласува“ стъпка по стъпка преди изборите на 14 ноември. Симулатор … Прочети още »

Кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата

Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч., съвместно с „БалБок Инженеринг“ АД,  организират кампания за безвъзмездно  разделно събиране и обезвреждане на опасни … Прочети още »

Заключителна пресконференция по проект „Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Елхово”

    Отчитане на изпълнените дейности и постигнатите резултати по проект „Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. … Прочети още »

Заключителна пресконференция по проект „Проектиране и строителство на ПСОВ, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Елхово“

Приключиха дейностите по проект „Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Елхово“ На 21.10.2021 г., от 10:00 ч. … Прочети още »

Контролно преброяване

От 8.00 часа на 11 октомври до 20.00 часа на 31 октомври 2021 г. служители от Национален статистически институт ще извършат контролно преброяване в избрани райони от гр. Елхово, с. … Прочети още »