Пръскане срещу комари

Община Елхово информира, че на 02.08.2022 г. (вторник) след 20:00 часа ще бъдат извършени поредните обработки срещу имаго (летящи форми) на комари на територията на град Елхово. В тази връзка Община Елхово … Прочети още »

Aпел към гражданите за опазване на зелените и цветни пространства на града

След редица вандалски прояви Община Елхово се обръща с апел към гражданите за опазване на зелените и цветни пространства на града. Влагат се усилия и средства, за да стане градът … Прочети още »

Елхово почете паметта на Ботев и на загиналите за свободата на България с тържествена церемония

Тържественото честване на деня на Ботев и на загиналите за свободата на отечеството започна с панихида в памет на Ботев и загиналите за свободата. На 2 юни отново свеждаме глави … Прочети още »

Отбелязваме деня на Ботев

С панихида в памет на загиналите за свободата на България и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн Община Елхово ще отбележи 2-ри юни – Ден на … Прочети още »

Заповядайте да отпразнуваме заедно 1- ви юни – Международния ден на детето!

   На 1 юни от 13.30 ч. на входа на Градския парк, Община Елхово организира празнична програма изпълнена с много игри, радост и смях. Специални гости на най – вълшебния … Прочети още »

Предстои повторна дезакаризация на зелени площи на територията на града

Община Елхово информира, че днес 25.05.2022 г. (сряда) ще се извърши повторна дезакаризация (пръскане срещу кърлежи) на зелени площи общинска собственост и обработка срещу имаго на комари на територията на град Елхово. Пръскането … Прочети още »