ПРАЗНИК НА ГРАД ЕЛХОВО – март 2023

  ПРОГРАМА ДЕН ЧАС, МЯСТО МЕРОПРИЯТИЕ   20.03.2023 понеделник   17.30часа   18.00 часа читалище „Развитие” гр.Елхово Откриване на изложба на местни творци в читалище „Развитие“ гр.Елхово   Концерт на … Прочети още »

График за онлайн обучения за машинно гласуване на членовете на секционните избирателни комисии, провеждани от „СИЕЛА НОРМА“ АД

Във връзка с произвеждането на изборите за народни представители на 02 април 2023 г., Районна избирателна комисия Ямбол с Решение № 48-НС/ 14.03.2023 г. утвърди график за онлайн обучения за … Прочети още »

Стартира прием на заявление от кандидат-потребителите на здравно-социални услуги по проект „Грижа в дома в Община Елхово”

О Б Щ И Н А   Е Л Х О В О Във връзка с изпълнение на Договор № BG05SFPR002-2.001-0151, проект „Грижа в дома в Община Елхово“, процедура чрез директно … Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА ЕЛХОВО

Обучението на секционните избирателни комисии в община Елхово за провеждане на изборите за Народно събрание на 2 април 2023 г. ще се проведе на 28.03.2023 г. /вторник/ от 13.00 ч. … Прочети още »

Честване на националния празник 3 март в Елхово

С празнична програма в Елхово ще бъде отбелязана 145-та годишнина от Освобождението на България. На 03 март от 11:00 часа на централния площад ще започне официалното честване на празника. От … Прочети още »

Проведе се традиционният благотворителен базар за мартеници

    На 25 февруари от 10.30 часа на ул. „Търговска“ – централна градска част, до църковния храм „Св. Димитър“ в град Елхово, се проведе традиционният благотворителен базар на мартеници … Прочети още »

XI-ти общински кукерски празник Елхово 2023

На централния площад в град Елхово се проведе XI – то издание на общински кукерски празник под надслов „Да прогоним злото“. Голям интерес и многобройна публика предизвикаха кукерите от близо … Прочети още »

14 февруари събра майстори, познавачи и любители на виното в Елхово

За поредна година в Елхово бе отбелязан Трифон Зарезан или Денят на лозаря. Още един български народен празник, който почитаме и празнуваме, както повелява традицията. И тази година Община Елхово … Прочети още »

Национална кампания за набиране на дарения за подпомагане на население в Турция и Сирия

Дарения се приемат в сградата на Секретариата на Областен съвет на БЧК-Ямбол, от понеделник до петък от 8:00 часа до 17:00 часа. Открита е специална банкова сметка в лева:  IBAN: … Прочети още »