На 21 януари Елхово ще отбележи 143-та годишнина от освобождението на града от османско робство

На 21 януари  (четвъртък) се навършват 143 години от Освобождението на Елхово от турско робство. По традиция от 11:00 часа в знак на признателност ще бъдат поднесени венци пред Паметника … Прочети още »

Електронни административни услуги

Общинска администрация Елхово е присъединена към Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги с разработени и публикувани 65 броя форми за електронни административни услуги. Основната цел … Прочети още »

Промяна график на дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Елхово

Община Елхово уведомява гражданите, че във връзка с настъпващите коледни празници, се налага промяна при извършване на дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Елхово.  Графикът  ще се … Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ: Планово прекъсване и очаквани смущения в електрозахранването в гр. Елхово

Във връзка с писмо с изх.№ 14915/ 03.12.2020 г. на „Електроразпределение Юг“ ЕАД, КЕЦ Елхово: На 17.12.2020 г. в периода от 9:30 до 16:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването на … Прочети още »

Грейнаха светлините на Коледната украса в град Елхово

За поредна година Община Елхово спази традицията в навечерието на Никулден да бъде запалена коледната елха, която се намира на Централен площад пред сградата на община Елхово. И тази година … Прочети още »

Регистрация на кладенци

Община Елхово и Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ напомнят на фирмите и  гражданите, собственици на водовземни съоръжения за подземни води (кладенци, сондажи, герани, каптирани извори, дренажи и др.), … Прочети още »

Община Елхово набира предложения за съставяне на бюджет 2021

Съгласно заповед № РД-723/ 09.11.2020 г. на кмета на община Елхово – г-н Петър Киров е открита процедура по набиране на предложения за съставяне проект на бюджет на община Елхово … Прочети още »

Временно преустановяване изпълнението на линиите ЕЛХОВО – БОЛЯРОВО – БУРГАС през почивните дни

Общинска администрация при община Елхово съобщава, че по инициатива на превозвача  ЕТ „Радка Койчева – Колхида Турс 99“ извършващ обществен превоз на пътници, обслужващ автобусни линии възложени от община Елхово … Прочети още »

Kампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата

Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 30.10.2020 г. (Петък) от 10:00 до 16:00ч., съвместно с „БалБок Инженеринг“ АД, организират кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци … Прочети още »

План за интегрирано развитие на Община Елхово (ПИРО) за периода 2021-2027 в процес на подготовка

В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в съответствие с Методически указания за разработване и прилагане на Планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027г., одобрени от … Прочети още »