СЪОБЩЕНИЕ

„Водоснабдяване и канализация“ЕООД уведомява жителите на града, че във връзка с извършването на строително – монтажни дейности по повод  изпълнението на обект: Реконструкция на  водопроводната мрежа по ул.“Г.С.Раковски“ и ул.“Ал.Стамболийски“, … Прочети още »

Процедура за набиране на проектни предложения за 2021 година по Национална програма за младежта (2021-2025) към Министерството на младежта и спорта

Община Елхово информира всички заинтересовани страни за стартирала процедура за набиране на проектни предложения за 2021 година по Национална програма за младежта (2021-2025)  към Министерството на младежта и спорта по … Прочети още »

Електронно преброяване 2021

Електронното преброяване на населението и жилищния фонд започна и ще продължи до 24:00 часа на 17 септември 2021 година. От 18 септември до 3 октомври 2021 г. всяко домакинство ще … Прочети още »

Допълнителен прием е обявен в Национален военен университет „Васил Левски”, гр. Велико Търново

Военно окръжие ІІ степен – Ямбол, информира, че Национален военен университет „Васил Левски” гр. Велико Търново обявява допълнителен прием на документи на кандидати за курсанти през учебната 2021/2022 година за … Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол съобщава, че във връзка с извършването на строително – ремонтни дейности по част от водопроводната мрежа в гр. Елхово, на 20.08.2021г. и на 23.08.2021г. … Прочети още »

ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КОМАРИ

Община Елхово информира, че на 18.08.2021 г. (сряда) след 20.30 часа предстои да бъдат извършени поредните обработки срещу летящи форми на комари на територията на град Елхово. В тази връзка … Прочети още »

ОБУЧЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ

Уважаеми дами и господа, Общинската преброителна комисия за община Елхово, област Ямбол съвместно с ТСБ – Югоизток организира еднодневно обучение за всички лица, одобрени за преброители, контрольори и резерви за … Прочети още »

Публично обсъждане на Годишния отчет за изпълнение сборния бюджет на община Елхово за 2020 г.

На основание чл. 140 ал. 4 от Закона за публичните финанси и чл. 35 ал. 4 от Наредба № 10 за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за … Прочети още »

СЪОБЩЕНИЕ

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД  уведомява жителите на града, че във връзка с извършването на строително – монтажни  дейности  по повод  изпълнението на обект: Реконструкция на водопроводната мрежа по ул. “П.Р.Славейков“ … Прочети още »