Предстоящи мероприятия по повод Коледно-новогодишните празници

По повод настъпващите Коледно-новогодишни празници община Елхово е подготвила за жителите и гостите на града богата и разнообразна празнична програма.

На 18 и 20 декември съответно от 17.00 от 17.30 часа във фоайето на Читалище „Развитие – 1893г.” ще бъдат изложени произведенията на децата от градините, училищата и социалните заведения в града по повод организираният благотворителен коледен базар.

Над 150 деца от школите и съставите към ОбДК и детските градини ще поздравят почитателите на превърналият се в традиционен празничен концерт – „Коледни звезди” на 18 декември от 17.30 часа в залата на Читалище „Развитие”.

На 20 декември от 18.00 часа Читалище „Развитие – 1893”  организира празничен коледен концерт, в които ще вземат участие всички читалищни самодейни състави.

Любителите на коледарските традиции и обичаи ще имат възможността да им се насладят на 22 декември от 11.00 часа на централния площад в града. В Общинският коледарски празник ще се включат коледарски групи от гр. Елхово, с. Лесово, с. Маломирово, с. Бояново, с. Гранитово и с. Изгрев.

Новата 2013 година ще бъде посрещната с фойерверки и хора. На централния площад от 00.00 часа ще свири оркестър за народна музика.

Предпразничното настроение се повишава вече и от богатата украса, която е поставена в централната градска част и главните улици на града.