Отвориха пликовете за изпълнение по обществената поръчка за рекултивация на старото депо

img_1357Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на медии от гр.Елхово се проведе процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Закриване и рекултивация на общинско депо за битови отпадъци на гр. Елхово”.

На основание заповед на кмет на община Елхово Петър Киров, комисия в състав: Пепа Кюючукова – Предедател и членове Живка Кафеджиева, Зорка Димова, Даниела Трендафилова, Ана Георгиева, Елена Вълканова, Галина Калканджиева, удостовери ненарушената цялост на пакетите и пликовете в тях, след което бе отворен плик 2 “Предложение за изпълнение на поръчката” на всяка оферта по реда на тяхното постъпване. Документите бяха подписани от трима членове на комисията, както и от един от явилите се кандидати лично на отварянето на пликовете.

Общо три са офертите входирани в общинска администрация в предварително обявеният срок, а именно „Експрес – Гаранцион” ООД гр. Варна, „ПСТ Холдинг” АД гр. София, и Консорциум „Якобсен – Стройконсулт” ДЗЗД гр. Сливен.

Комисията има за задача да оценят офертите и да предоставят официален протокол в срок до 25 февруари 2013 година, като участниците ще бъдат допълнително информирани за дата на отваряне на ценовите предложения.