В ритуалната зала бе открита изложба „Елховски художници и приятели“ по повод Празника на Елхово

IMG_8211В началото на празничната седмица на 25 март в 19.30 часа в Ритуалната зала бе открита изложба под наслов „Елховски художници и приятели”. В изложбата са включени творби на местни творци – Куман Сталев, Васил Василев, Ангел Трънков, Димитър Нейчев, Стоян Нейчев, Ивелина Какърова – Вълчанова, Светослав Манолов, Петя Христова, Йовчо Йовчев и приятели от Съюза на българските художници представителство Ямбол – Цветан Казанджиев, Кольо Инджов, Диана Йорданова, Петър Тепсизов, Александрина Игнатова, Коста Стоянов и Петко Йорданов.

Изложбата бе официално открита от кметът на град Елхово Петър Киров, който сподели: „За нас е чест през тези няколко дни в ритуалната ни зала да бъдат изложени както творби на местни художници, така и на ямболски творци. Градът ни в продължение на години има своите бележити творци и днес с изложените им творби всички ние се убеждаваме в техния талант”.

За всички гости на изложбата организаторите в лицето на община Елхово, бяха приготвили шведска маса, както и пивкави червени и бели вина, които приповдигнаха настроението на посетителите.

Изложбата ще бъде отворена през празничната седмица до петък от 10.30 до 13.00 часа и от 16.00 часа до 18.00 часа и в събота от 10:00 до 16:00 часа.