Традиционният турнир по тенис на маса събира все повече участници

tenКато част от програмата на Община Елхово по повод празничната седмица в общината, днес във физкултурния салона на Гимназия “Св. Климент Охридски” – Елхово се проведе турнир по тенис на маса. В надпреварата заявиха общо желание за участие близо 40 души, като те бяха разпределени в две възрастови групи – юноши и мъже.

Турнира се проведе в рамките на близо три часа, като паралелно състезателите участваха на четири отделни маси. На първо място при юношите се класира Атанас Христов, който победи във финала Костадин Рашев, който остана на второ място. На трето място след победа в малкия финал се класира Димитър Иванов, а четвърти се класира Ивелин Шиваров.

При мъжете победител бе Жорж Христов, който победи във финала миналогодишния победител Марин Маринов. Любопитното в случая, че Жорж има няколко медала в свободна борба. Последния медал за него бе от държавното лично първенство по свободна борба за юноши, което се проведе в началото на година и където той се класира на трето място.

Победителите получиха предметни награди и грамоти лично от кмета на Община Елхово Петър Киров, а за победителите имаше специално подготвени купи, които ще останат за спомен на двамата победители в турнира по тенис на маса, посветен на празника в Община Елхово през 2013 година.