Проведе се състезание по спортна стрелба

IMG_1047Най-добрите ловци премериха своята точност в състезание по спортна стрелба. Състезанието, посветено на Празника на града се проведе в покрайнините на град Елхово (местността “Острова”) в неделната утрин.

Сред участниците имаше състезатели от професионален клуб по стрелба “Сокол – 2010″ гр. Айтос, както състезатели от Ямбол и община Елхово. То бе наблюдавано от ловци, приятели и поддръжници на участниците. Спортните стрелби, в които участваха 23 стрелци бяха организирани от община Елхово. Желаещите премериха прецизност и точност в дисциплината трап. Регламента предвиждаше по 10 панички на всеки участник.

Лично кметът на община Елхово Петър Киров награди най-добрите стрелци. Той благодари на състезателите за тяхното участие. За победителите имаше специално изработени тематични статуетки и грамоти. Най-добър в стрелбата се оказа Георги Костов – Елхово. Втори се класира Венцислав Великов – Елхово, а на трето място се класира Димо Алексиев – Ямбол. На четвърто и пето място се класираха съответно Ивайло Ханджиев и Илиан Костов.