О Б Я В А

С решение № 278/23/7/ от 25.07. 2013 г. Общински съвет-Елхово на основание чл.63, ал.3 от Закона за лечебните заведения, чл.3, ал.1 от Наредба №9 за условията и реда за провеждане на конкурси за възлагане на управлението на лечебни заведения по закона за лечебните заведения, чл.28, ал.1 от Наредба № 4 на ОбС-Елхово, стартира конкурс за избор на управител на МБАЛ “Св.Иван Рилски”ЕООД гр.Елхово.

Конкурсът по възлагане на управлението на МБАЛ “Св.Иван Рилски”ЕООД гр.Елхово за срок от три години, ще се проведе на  13.09.2013 г. от 10.00 часа в залата на община Елхово и ще протече на три етапа:

І. Проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания;

ІІ. Оценка на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период;

ІІІ.Провеждане на събеседване с кандидатите.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:

–           да притежават образователно-квалификационна степен “магистър” по медицина, съответно дентална медицина, и с квалификация по здравен менижмънт.

–          или с образователно-квалификационна степен “магистър” по икономика и управление и с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването.

–          да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар, съответно стоматолог, или икономист; кандидатите, притежаващи образователно-квалификационна степан “магистър” по медицина, съответно стоматология, да имат придобита специалност;

–          да отговарят на условията за управител по Търговския закон и ЗЛЗ.

–          да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако не са реабилитирани.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

1.Заявление за участие в конкурса;

2.Автобиография;

3.Копие от диплом за завършено образование по посочените специалности;

4.Удостоверение за квалификация по “Здравен мениджмънт” за лекарите, съответно стоматолозите, отговарящо на изискванията на §3 от Наредба №9 за условията и реда за провеждане на конкурси за възлагане на управлението  на лечебни заведения по ЗЛЗ.

5.Копие от диплом за придобита основна специалност за лекарите, съответно стоматолозите;

6.Копие от трудовата книжка, удостоверяваща наличието на изискуемия трудов стаж;

7.Актуално свидетелство за съдимост;

8.Програма за развитие и дейността на лечебното заведение за тригодишен период.

 

Документите се подават до 17.00 часа на 09.09.2013 г. в канцеларията на Общински съвет –Елхово. Заявленията за участие в конкурса, заедно с необходимите документи се подават  в запечатан плик и се завеждат по реда на тяхното постъпване. Програмата за развитие се представя в отделен запечатан плик. За всяко подадено заявление се издава удостоверение, в което се посочват името на подателя, датата и часът на приемането му.

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТЕМИТЕ, ПРЕДМЕТ НА СЪБЕСЕДВАНЕТО:

всеки работен ден от 8.00 до 12.00 часа  и от 13.00 до 17.00 ч. в канцеларията на Общински съвет-Елхово от 09.08 до 09.09.2013 г.

 

За допълнителна информация: 0478/88 026.

НИКОЛАЙ ТОНЧЕВ

Председател на ОбС-Елхово

ДОГОВОР ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА „МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ“ ЕООД