Община Елхово предоставя възможност за безплатна реклама на туристическа дейност на бизнеса в общината

obshtina (512 x 342)Във връзка с реализацията на проект „Подкрепа за развитието на туризма, чрез поставяне на информационни съоръжения за презентация на туристическите обекти в община Елхово”, по Договор № 64/3/3131304/04.08.2014 година, финансиран от „Програма за развитие на селските райони 2007-2013 г.”, мярка 313 „Насърчаване на туристическите дейности”  и  поставените киоск устройство и електронен билборд – информационно табло в централната граска част и на площад Христо Ботев в града ни, Ви уведомявам, че имате възможност безвъзмездно да популяризирате и рекламирате Вашата дейност.

Съоръженията са разположени на места с висока концентрация на население, гости и туристи, като целта на община Елхово е да подкрепи развитието на туризма, както чрез презентация на богатото културно-историческо наследство и природни забележителности  на общината, така и чрез реклама на туристическите обекти. Чрез устройствата ще се предоставя видео, снимкова и текстова информация за туристически обекти и забележителности, транспорт, хранене, настанявания и др., както и информация  за предстоящи събития в града и общината.

Във връзка с гореизложеното, при проявен интерес от Ваша страна може да ,  изготвите видеоклип с времетраене от 40 сек. до 1 мин. и параметри:Resolution – 768×512, Frame Rate – 25 fps, Frame Aspect Ratio – 3:2, Pixel Aspect Ratio – Square Pixels, File Format – .wmv, Mode CBR, Video Bit Rate – 6000 Kbps, Audio – No, с който да презентирате и рекламирате безвъзмездно Вашата дейност на монтираните рекламно-информационни устройства.

            Крайният срок за предоставяне на изготвеният видеоклип в община Елхово е 30.06.2015г. в Центъра за услуги и информация в сградата на община Елхово на ул.”Търговска” №13 всеки работен ден от 8.00 ч.до 17.00 ч. на гише №2.