С широка дискусия за бизнес възможности премина  информационното събитие за бъдещи предприемачи в град  Елхово

Създаването и развитието на собствен бизнес никога не е било по-лесно и възможно. В наши дни размяната на идеи, бързата реакция и богатата налична информация, помагат на всеки начинаещ предприемач да намери своята пазарна ниша, да създава стойност и да достига до своите потенциални клиенти.

На 20 февруари  в сградата на читалище „Развитие 1893“  град Елхово , се проведе информационно събитие за лица с интерес към предприемачеството. В срещата взеха участие безработни и заети лица, които имат идеи за стартиране на самостоятелна стопанска дейност.

Екип на ИКТ „Клъстер-Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay“ запознаха присъстващите с възможностите, които предоставят, за качествено практично обучение,  за начинаещи предприемачи и за индивидуална работа по конкретните бизнес-планове.

„Предприемачите в Действие“ провокираха оживена дискусия с присъстващите как да стартират и развият бизнес и как да превърнат стремежите си в успешни начинания.

ИКТ „Клъстер-Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay “ приканват и очакват лицата с интерес към предприемачеството да се включат в безплатните специализирани обучения и консултации за стартиране на собствен бизнес.

Проектът „Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество“ се финансира от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.