Концерт „Децата на Елхово празнуват“ посветен на празника на град Елхово

На 29 март от 18.00 часа в читалище ,,Развитие- 1983“ се проведе концерт на ЦПЛР-Общински детски комплекс – Елхово (ОбДК Елхово),  който бе част от празничната програма по повод празника на града.

В концертната програма се включиха :  Вокална група ,,Яница“ с музикален педагог Стоян Иванов; Детски- юношески танцов състав ,,Яница“ с хореограф Севдалин Трендафилов и художествен ръководител Цветанка Христова; Деца от вокална група при ДГ,,Невен‘‘ с музикален ръководител Диляна Митева; Група за модерни танци ,,Арлекино“  ; Вокална група с музикален педагог Вълка Ангелова и индивидуални изпълнения.

Възпитаниците към школите на ОбДК – Елхово представиха своя талант и обич към традиционното и българското. Със своите песни и танци те зарадваха  всички зрители, близки и приятели.

В края на мероприятието в знак на благодарност, участниците получиха кошници с цветя от г-н Николай Тончев- председател на ОбС Елхово и г-н Петър Киров- кмет на община Елхово и проф. д. ик. н Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово.