ПРИКЛЮЧИ РЕГИСТРАЦИЯТА НА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА С. ТРЪНКОВО

       На 16.02.2008г. приключи регистрацията на кандидатите закмет на с. Трънково. В селото ще се проведат избори за кмет, насрочени с Указ384 от 27.11.2007г. на Президента на Р България г-н Георги Първанов.

        

         На 16.02.2008г. приключи регистрацията на кандидатите за кмет на с. Трънково. В селото ще се проведат избори за кмет, насрочени с Указ 384 от 27.11.2007г. на Президента на Р България г-н Георги Първанов.

            Петима са претендентите за кметското място в с. Трънково. Това са кандидатите на Коалиция “Демократична алтернатива” / ДСБ, ЗНС, ССД, СДС / – Кръстина Атанасова, на НДСВ – Косьо Косев, на коалиция “БСП и коалиция” – Никола Атанасов, на ВМРО “Българско национално движение” – Елена Танчева и Владка Жангърова – издигната от инициативен комитет. Предстои да бъде изтеглен жребий за поредността на кандидатите в бюлетината. Бюлетината обаче ще се състои от шест реда, след като за участие в изборите е регистрирана и партия ЛИДЕР, но не е регистрирала свой кандидат.

            С решение на ОбС Елхово от заседанието от 15.01.2008г. за временно изпълняващ длъжността кмет на с. Трънково е избран  Георги Георгиев. Той ще изпълнява длъжността до полагане на клетва от новоизбрания кмет.