ОБЯВА

ОБЩИНА ЕЛХОВО уведомява земеделските стопани на територията на гр.Елхово, във връзка със Заповед N РД-09-1214/22.12.2011г. на Министъра на земеделието и храните за открита процедура  за подаване на възражения за неизплатени директни плащания на площ за 2011г. и актуализиране на специализирания слой “Площи, допустими за подпомагане”,  че могат да се запознаят с обхвата на специализирания слой “Площи, допустими за подпомагане”, по отношение на физическите блокове или частите от тях, които стопанисват и са заявили за подпомагане.

Кандидатите ще могат да се запознаят с конкретните разлики между декларираните  и определените като допустими за подпомагане площи чрез  интернет страницата на ДФ “Земеделие”, секция Система за индивидуална справка по Директни плащания или чрез преглед в Общинскитес служби по земеделие.

В срок до 20 януари 2012г. земеделските стопани могат да подават възражения по образец, в ОСЗ гр.Елхово, чрез съответната Об дирекция “Земеделие” до Министъра на земеделието и храните.

 

ОБЩИНА ЕЛХОВО