ОТКРИХА КЛУБ НА ПЕНСИОНЕРА В МЕЛНИЦА

        Клуб на пенсионера откриха в елховското село Мелница. Мероприятието уважи зам. кметът на община Елхово Пепа Кючукова.

         Клуб на пенсионера откриха в елховското село Мелница. Мероприятието уважи зам. кметът на община Елхово Пепа Кючукова.

            Кметът на с. Мелница Стефан Пеев поздрави всички присъстващи и изрази задоволството си от това, че една дългогодишна мечта на селото е осъществена. Г-жа Кючукова честити на мелничани новия клуб като им пожела много здраве и  приятни поводи за сбирки. От името на община Елхово г-жа Кючукова подари  стенен часовник за клуба и увери присъстващите, че в следващата календарна година общината ще им осигури абонамент за вестници и списания.

Като “място за сладка приказка” определиха жителите на селото новата придобивка. Клубът се намира на центъра на селото, в сграда общинска собственост. Изграден е по стопански начин. Достъпен е за хора с увреждания. Положена е нова подова настилка, стените са шпакловани и измазани, дограмата освежена. Помещението е оборудвано с печка, маси, столове и шкаф. За да се превърне клубът в привлекателно място заслуга има и Сдружение “За обновление на Мелница”. Те осигуряват телевизор, картина, карти, шах, пердета и сервизи.

В деня на откриването мелничани не само, че обсъдиха важни според тях въпроси от местната и световна политика, но и дегостираха домашно призведени ракия и вино, подкрепени разбира се с вкусно мезе.