Ивайло Захариев идва в Елхово с постановката „Спасителят” по покана на МКБППМН при Община Елхово

Тази сряда /20 април/ от 14:30 ч. в зрителна зала Велко Кънев на НЧ „Развитие-1893“ – гр. Елхово, по инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Елхово ще бъде представен спектакълът „Спасителят“ с участието на Ивайло Захариев, Вера Среброва, Виктория Янева и Валентин Балабанов. Спектакълът е създаден съвместно с Националния център по наркомании.

Спектакълът “СПАСИТЕЛЯТ” е насочен преди всичко към младежката аудитория и не е само театрален факт, а има и педагогическа цел. Чрез средствата на театралната игра показваме на зрителя, нелеката история на едно момиче на 18 години, което е станало наркоманка по най-прозаичния начин / да опитам, да не съм различна от другите /, схемата в която е въвлечена от наркопласьора (получава дрога – проституира – получава нова доза и така безкрай) и опитите й да се измъкне от този ад. В представлението разказваме за безкруполността на наркопласьорите – за тях чуждия живот няма стойност, а трагедията на Нели и такива като нея са само средство за получаване на нови доходи. Дори любовта и приятелството на случайно попадналия в ситуацията Спас, не са в състояние да я измъкнат от лапите на наркомафията.

Авторите на постановката целят да шокират младата публика и да й покажат истинските причини за наркоманията и последиците от нея.

Досега постановката е поставяне над 150 пъти на театрални сцени в цялата страна и въздействието върху публиката е поразяващо.

МКБППМН при Община Елхово кани всички млади хора от общината да посетят постановката.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!