ЕЛХОВСКО ДЕТЕ С НАЦИОНАЛНА НАГРАДА

Теодора Атанасова Чиликова, ученичка от 7 „а“ клас в ОУ „Паисий Хилендарски“ в гр. Елхово спечели трето място в конкурс на Министерството на образованието и наукта с есе на тема „Идеите на Бедреддин през призмата на съвременния свят“.

Теодора Атанасова Чиликова, ученичка от 7 „а“ клас в ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ в гр. Елхово спечели трето място в конкурс на Министерството на образованието и наукта с есе на тема „Идеите на Бедреддин през призмата на съвременния свят“.

През есента в ОУ „Паисий Хилендарски“ се получава известие от Министерството на образованието и науката, че се обявява конкурс на тема „По пътя на Бедреддин“ с две подтеми „Животът на Бедреддин“ и „Идеите на Бедреддин през призмата на съвременния свят“. Г-жа Благородка Костова – преподавател по история и класен ръководител на Теодора обясни, че Бедреддин е малко известна историческа личност и почти нищо не се знае за него, но с помощта на интернет и книгите от библиотеката Теодора се справила отлично с есето, което журито е оценило на трето място на национално ниво. За старанието си и заслуженото отличие седмокласничката получи книги и парична награда.