Грейна празничната украса и елхата в гр. Елхово

Тази вечер градът ни грейна с прекрасна коледна украса и богато украсена елха. По традиция, утвърдена от години, церемонията по запалване на коледните светлини се проведе пред сградата на общината, където се намира и украсената, жива елха.

Празничното събитие бе съпроводено с програма, в която участваха: вокална група „Вдъхновение” и дует Диана Танчева и Диана Начева при НЧ „Развитие”, вокална група „Яница” и вокална група „Чучулига” към Общински детски комплекс, децата от ДГ „Надежда” и ДГ „Невен”.

Най – вълнуващата бе срещата на децата с Дядо Коледа. Той поздрави събралите се момичета и момчета, и техните родители; изслуша стихчетата и песничките от сцената. Заедно с всички малчугани Дядо Коледа отброи до 10 преди да грейне елхата. В допълнение красива празнична заря зарадва многобройните посетители на това събитие, а това от своя страна предизвика истинска радост и възхищение, както сред малки, така и сред големи.

Тази година Община Елхово осигури по-богата украса, за да се усети празничния дух в навечерието на предстоящите празници. Заедно с елхата грейнаха и всички празнични светлини в града. Главната улица е огряна от красиви коледни фигури и пана.

За участниците в днешния празник Община Елхово осигури вкусни лакомства и пожелава на всички весели коледни и новогодишни празници.