ЗАМЕСТНИЦИТЕ НА Г-Н ПЕТЪР КИРОВ С ЯСНИ ОТГОВОРНОСТИ

          Със заповед на кмета на община Елхово г-н Петър Киров са определени ресорните отговорности на заместник кметовете.

          Със заповед на кмета на община Елхово г-н Петър Киров са определени ресорните отговорности на заместник кметовете.

            Г-жа Пепа Кючукова е ресорен отговорник на отдел “Икономическо развитие”, сектор “Общинска собственост” , отдел “ТСУС” и общински пазар. Тя ще ръководи и постоянните комисии за оценка на недвижими имоти общинска собственост, за търгове за продажби и даване под наем на общинска собственост и земеделски земи, за оземляване на безимотни и малоимотни граждани, за жилищно настаняване. Под нейно ръководство са проектите по НП “От социални помощи към осигуряване на заетост”.

Г-жа Кючукова е административно наказващ орган по Закона за общинската собственост, Закона за защита на потребителите, Наредба 4, 5 и 6 на ОбС Елхово.

            Дейностите, касаещи финансиране на проекти и програми на Община Елхово от предприсъединителните и структурните фондове на ЕС и други донорски организации са отговорност на г-н Христо Христов. Негови са ангажиментите по културата, социалните дейности, здравеопазване, спорт и младежки дейности. Г-н Христов ръководи дейността на постоянните комисии по етническите въпросии работа с ромите, противообществени прояви на малолетни и  непълнолетни, за транспортната схема, епизоотичната комисия. Зам. кметът е административно наказващ орган по Наредба ¹ 2 за опазване на чистотата и околната среда на ОбС Елхово.