Благотворителен коледен базар „Заедно за Милко“ под патронажа на Община Елхово

Община Елхово организира благотворителен коледен базар под надслов „Заедно за Милко“, който ще се състои на  23 и 24 декември, на централния площад в Елхово.  В тази връзка Община Елхово  отправя своята покана към всички жители, организации, институции и други, които желаят да подкрепят благородната кауза за набиране на средства в помощ на Милко.

Всеки добродетел може да участва с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили – напитки, храна, картички, сувенири, картини или други стоки, които да станат част от благотворителния  коледен базар.

В срок до 15.12.2023 година участниците трябва да подадат заявление за участие, в което да предоставят данни за контакт /име на участник, организация, телефон за връзка, с какво ще участват/, в информационния център на Община Елхово.

Базарът ще бъде официално открит с началото на коледарския празник, на 23 декември от 11 часа, отправяйки послание към всички присъстващи: „Коледното вълшебство да докосне и отвори сърцата ни, със светлината на благотворителността!“. Очакваме Ви на базара изпълнени с надежда! Нека всички заедно да се преборим за спасяването на живота на това младо и смело момче!

Набирането на средства продължава и чрез  дарителски кутии, както и на:

–              ОББ АД Титуляр на дарителската сметка /Стоянка Никова Ангелова – майка на Милко/      BG85UBBS80021049909850

Основание: Дарение за лечение на Милко Стоянов Колев!

–              REVOLUT – „stoyan9f8p“