Благотворителен коледен базар „Заедно за Милко“

Община Елхово организира благотворителен коледен базар под надслов „Заедно за Милко“, който започна днес – 23 декември и ще продължи и на 24 декември, на централния площад в Елхово. На поканата на Община Елхово се отзоваха десетки жители, организации, институции и други, които пожелаха  да подкрепят благородната кауза за набиране на средства в помощ на Милко.

Добродетелите участваха с различни ръчно направени коледи сувенири и картички,  напитки, храна, картички, сувенири, картини и други стоки, които  станаха част от благотворителния  коледен базар.

Част от инициативата в подкрепа за Милко станаха и момчетата от коледарска група при НЧ „Паисий Хилендарски – 1936“ с. Малък Манастир.

Базарът бе официално открит с началото на коледарския празник, на 23 декември от 11 часа, с  послание към всички присъстващи: „Коледното вълшебство да докосне и отвори сърцата ни, със светлината на благотворителността!“. Очакваме Ви на базара изпълнени с надежда! Нека всички заедно да се преборим за спасяването на живота на това младо и смело момче!

Набирането на средства продължава и чрез дарителски кутии, както и на:

–           ОББ АД Титуляр на дарителската сметка /Стоянка Никова Ангелова- майка на Милко/      BG85UBBS80021049909850

Основание: Дарение за лечение на Милко Стоянов Колев!

–           REVOLUT – „stoyan9f8p“