Убедителна победа на ОФК Елхово над ФК „Сакарски спортист“ Тополовград

На 21 март Елхово бе домакин на приятелска футболна среща между отборите на ОФК Елхово и ФК „Сакарски спортист“ Тополовград. Спортната инициатива е част от празничните мероприятия посветени на празника на града.

Мачът премина с много емоции и майсторски изпълнения от страна и на двата отбора, за радост на участници и публика. Първото попадение бе във вратата на ОФК Елхово, но това не попречи на момчетата да покажат какво могат и след първото полувреме резултатът бе 3:1 в полза на домакините. Втората част също не остана без точни попадения. И двата отбора отбелязаха голове, показаха спортен хъс и спортсменска игра. По – резултатни се оказаха играчите на Росен Петров и това им донесе победата с 6:2. По два гола вкараха Иван Христов и Алекс Иванов, а с по един се записаха Борис Киров и Мартин Кръстев.

Главен съдия на срещата беше Данил Попов, а негови помощници Валентин Томев и Георги Петров.

В кратка церемония, след мача, победителите получиха купа за първото място и грамота. Купа и грамота имаше и за Тополовградчани, които останаха втори. От ОФК Елхово бяха отличени „най – добър защитник“ – Панайот Нешев, „най – добър полузащитник“ – Алекс Иванов, „Голмайстор“ – Иван Христов. От ФК „Сакарски спортист“ завоюваха титлите „най – добър вратар“ – Атанас Георгиев и „най – добър нападател“ – Илия Иванов.

Г-н Господин Брайков, заместник – кмет на Община Елхово, поздрави участниците и връчи наградите и грамотите, осигурени от общината.