Препълнена зала посрещна театралното представление

Празничните мероприятия посветени на празника на града продължават. Елхово имаше своята вдъхновяваща театрална вечер – на 27 март, когато големия читалищен салон едва събра въодушевените зрители на представлението „Как се търси нов съпруг“ на Драматично-куклен театър „Константин Величков“ Пазарджик. Постановката бе подарък от Община Елхово за всички жители и гости на града.

Комедията предизвика жив интерес сред вярната публика – тази с усет, вкус, търсения, но и взискателност към онова, което й се предлага. Зрители и артисти се свързаха емоционално, заради въздействащите актьорски превъплъщения в образите на героите от пиесата. На елховска сцена гостуваха Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев.

Празничното събитие съвпадна и с Международния ден на театъра.Елхово и неговите жители обичат това изкуство – залите ни винаги са пълни с публика. Община Елхово и НЧ „Развитие – 1893“ обещават още много театрални предизвикателства.

Красиви кошници с цветя бяха поднесени от кмета на Община Елхово – Петър Гендов и г-н Християн Кускунов – председател на ОбС Елхово.