Децата на Елхово празнуват

„Децата на Елхово празнуват”- под този надслов на 29 март  се проведе концертът на ЦПЛР – Общински детски комплекс. Петъчната вечер, като част от програмата за Празника на града, бе изцяло посветена на децата. Родители, гости и приятели препълниха салона на читалище „Равитие” за да се насладят на изпълненията на своите деца.

Над 150 певци, танцьори и инструменталисти, посещаващи групите и школите към ОДК и Сдружение „УН Общински детски комплекс”, представиха в празничната вечер своя талант и умения.

С усмивки, красиви танци и звънки гласове, участниците поздравиха своите гости, дошли от близо и далеч.

Специален поздрав бе отправен и от децата от двете детски градини.

Официални гости на празничния концерт бяха г-н Гендов – кмет на община Елхово, г-н Кускунов–председател на Общински съвет, Елхово, проф. Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово, зам. кметове, общински съветници.

Екипът на ОДК благодари на своите колеги, ръководители на школите и групите за всеотдайната работа и за това, че за пореден път доказаха своя висок професионализъм – Вълка Ангелова – ВГ „Чучулига” и „Елховски славеи”; Стоян Иванов – школа по пиано и ВГ „Яница”; Севдалин Трендафилов – хореограф и Цветанка Христова – ръководител на ДЮТС „Яница”.

В празничната вечер, гостите имаха удоволствието да се насладят на таланта на децата на Елхово и за пореден път те напълниха очите ни, докоснаха сърцата ни.

Участниците в концерта и техните ръководители изказват сърдечни благодарности към общинското ръководство и желаят на всички весели празнични дни!