Легендарната група „Сигнал“ взриви публиката в Елхово, а Шкумбата я разсмя до сълзи

Кулминацията на празничните мероприятия в Елхово поставиха Димитър Туджаров – Шкумбата и класиците в българския рок „Сигнал“. Фенове от поне три поколения изпълниха централния площад на града, за да ги видят и чуят отблизо.

 „Туджарчето“, както актьорът сам нарича себе си, забавлява присъстващите  със своите вицове, песни и комични истории. „Публиката в Елхово не е забравила да се смее и приема актуалните неща с усмивка, това ме радва.  Явно на хората им липсва  да се усмихват и да се смеят повече“, споделя комикът. Със своята артистичност и оригинален хумор Шкумбата успя да привлече вниманието на препълнения със зрители  централен площад, които му подариха бурни аплодисменти.

Легендарната група „Сигнал“ буквално взриви публиката. В изключително добра форма, музикантите  опънаха жици и изпълниха най-известните си хитове . Изключително емоционална, публиката пя заедно с  фронтмена Йордан Караджов, припявайки на незабравимите парчета  „Може би”, „Да те жадувам” и други неостаряващи хитове, останали като златни в българския музикален фонд.   Между песните музикантите разгорещяваха още повече страстите на публиката с виртуозни импровизации.

Като цяло рок бандата  подари на елховската публика една незабравима вечер с хитови рок песни, нежни балади и невероятни соло изпълнения на китара и барабани. След края на концерта хората, израснали с песните на „Сигнал” се наредиха за автографи, снимаха се за спомен с музикантите, а по-младите пък не пропуснаха да си направят селфита.

Краят на празника постави пищна заря, която озари небесното пространство. Впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Елхово предизвика истинско възхищение и усмивки.