БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Традиционният  Празник на град Елхово е  вече  в историята.

Песните и танците, народните хора, срещите с близки и приятели, отрупаните щандове с красиви и вкусни ястия, усмивките и зареждащата емоция от преживяното ще оставят ярки спомени у всеки преживял празника.

Благодаря за партньорството и отзивчивостта на читалище „Развитие“, на  ЦПЛР – ОДК,  които се грижите за културния живот в общината, на спонсорите, които ни подадохте ръка, за да се осъществи празника, благодарности и за екипа от общинска администрация, на РУ Елхово, РД „Гранична полиция“, РС ПБЗН, на всички, които се погрижиха за медицинското обезпечаване. Благодаря, за Вашия професионализъм, позитивна енергия и коректност, и за това, че допринесохте за чудесната атмосфера по време на протичането на празника.

Благодаря на всички, за вдъхновението и мъдростта, за гражданската активност и енергия, за човечността, с които работите за утвърждаването авторитета на Елхово.

Благодаря на участници, гости и жители на общината, посетили празника, защото го направихте истински и жив.

Пожелавам на всички добро здраве, добри мисли и добри дела, добър живот! Пожелавам всички ние да се грижим за общината ни, така както се грижим за домовете ни. Защото заедно можем всичко! Защото тук е нашият дом!

С уважение,

ПЕТЪР ГЕНДОВ

Кмет на община Елхово