Елхово под звуците на рока: „Хоризонт“ и елховски групи зарадваха публиката

На 21 септември централният площад на град Елхово бе изпълнен с енергия и рок музика, когато легендарната българска рок група „Хоризонт“ изнесе незабравим концерт пред жителите на града. Събитието бе част от националната кампания „Изпей „Обичам те“ на български“, която има за цел да популяризира българската музика и език. Концертът се проведе под патронажа на кмета на община Елхово, Петър Гендов, и събра фенове на рока от всички възрасти.

Група „Хоризонт“ зарадва публиката с изпълнения на някои от най-обичаните български рок хитове – както класики от златния репертоар на българската рок сцена, така и авторски песни на групата. Освен тях, на сцената се изявиха и двете елховски групи към Народно читалище „Развитие 1893“ гр. Елхово – NEXT DIMENSION и БРАДАТИ МОМЧЕТА, които допринесоха за разнообразието на музикалната програма и показаха, че местната рок сцена има много талант и енергия.

Концертът в Елхово бе истински празник на рока и българската музика, оставяйки дълбоки емоции и спомени у всички присъстващи.