Поздравитлен адрес по случай Деня на българската община и местното самоуправление

 

 

Уважаеми служители на Община Елхово,
Уважаеми кметове на кметства и кметски наместници,
Скъпи колеги,

 На 12 октомври с гордост отбелязваме Деня на българската община – символ на традициите, силата и устойчивостта на местното самоуправление. Общинските служители са тези, които изграждат мост между гражданите и общината. Във всеки Ваш успех се крие част от бъдещето на нашата община.

Ежедневно, Вие спомагате за подобряването на условията за живот на нашите съграждани, за развитието на Елхово и за утвърждаването на общината като общност с бъдеще. Вашата всеотдайност, труд и отговорност са основен двигател за постиженията, които постигаме заедно.

Приемете моята искрена благодарност за усилията, които полагате ежедневно, за да превърнете Елхово в пример за добре управлявана и просперираща община. Вярвам, че и занапред ще продължите да работите с енергия и сърце за благото на нашите съграждани.

Нека този ден бъде повод да се гордеем с постигнатото и заедно да работим за доброто на обществото. Пожелавам Ви здраве, лични и професионални успехи, и още много постигнати цели в името на община Елхово!

Честит празник!

С уважение,
Петър Гендов,
Кмет на Община Елхово