СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми съграждани,

            По повод Великденските празници Община Елхово организира за втора поредна година кампания за почистване на града “ДА БЪДЕ МОЯТ ГРАД ЧИСТ”.

По инициатива на служителите от общинска администрация кампанията ще стартира в събота – 11 април от 14.00ч. с почистване на градския парк. Създадена е организация за окосяване на тревата, почистване на отпадъците,  окопаване на цветните лехи, боядисване на люлките, катерушките и скамейките.

Вярваме, че към нас ще се присъединят учениците от училищата в община Елхово, детските градини, социални и здравни заведения, културни институции, фирми и др. Подобна акция ще бъде организирана и от кметовете във всяко населено място на община Елхово.

Очакваме гражданите да проявят съпричастност и гражданска позиция и да се включат в пролетното почистване като в удобно за тях време почистят домовете си и местата около тях, прилежащите зелени площи и градинки. За по-бързото разчистване на събраните отпадъци те трябва да се изхвърлят в най-близките контейнери или да се оставят в чували до тях. Община Елхово се ангажира с изхвърлянето на отпадъците като за целта ще бъде използвана и специализирана  техника на фирми от града. Сигнали за координиране на действията по сметоизвозването се подават на тел.: 81 265.

Кметът на община Елхово призовава жителите на Елхово и общината да се включат активно в кампанията “ДА БЪДЕ МОЯТ ГРАД ЧИСТ”, за да посрещнем Великден с чист , спретнат, подреден и красив град!