ПОЗДРАВИ ЗА ПРАЗНИКА

          Празникът на град Елхово в слънчевия съботен ден уважиха много гости, сред които народните представители от Ямболския избирателен район  Александър Стойков, Светослав Тончев и Атанас Мерджанов, директорът на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда Галина Симеонова, областният управител Таня Димитрова, проф. Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово, кметове на общините Ямбол и Тунджа, ръководители на областни държавни структури и учреждения, ръководители на фирми от града и др.

             Празникът на град Елхово в слънчевия съботен ден уважиха много гости, сред които народните представители от Ямболския избирателен район  Александър Стойков, Светослав Тончев и Атанас Мерджанов, директорът на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда Галина Симеонова, областният управител Таня Димитрова, проф. Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово, кметове на общините Ямбол и Тунджа, ръководители на областни държавни структури и учреждения, ръководители на фирми от града и др.

            За празника елховлии получиха поздравителен адрес от Президента на Р България  г-н Георги Първанов. В новите условия имате потенциал за развитие, свързан с трансграничното сътрудничество, чрез възможностите, които предлагат националните и европейски програми за модернизиране на общинската инфраструктура и привличане на стратегически инвеститори за разкриване на нови работни места, подчертава в поздравителния адрес Президента и изказва пожеланията  си за здраве , сили и воля за реализиране на амбициозните цели.

            Поздравите към елховлии за просперитет и бъдещо развитие на крайграничния град от министър-председателя Бойко Борисов предаде областния управител г-жа Таня Димитрова.

            Сред поздравителните адреси са адресите на министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, кметове на общини- Бургас, Тополовград, Болярово, Стралджа, Бяла Слатина, Средец и др., ръководители на държавни структури и учреждения.