ПРИКЛЮЧИХА СРЕЩИТЕ ПО ФУТБОЛ СРЕД ОСМИТЕ КЛАСОВЕ

Отборът на VIII „а“ клас от Г „Св. Климент Охридски“ е на първо място сред осмите класове в крайното класиране на Турнира по мини футбол в Елхово.

Отборът на VIII „а“ клас от Г „Св. Климент Охридски“ е на първо място сред осмите класове в крайното класиране на Турнира по мини футбол в Елхово. след проведените пет кръг

От 16 до 30 април се проведоха футболните срещи между осмите класове от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ и Г „Св.Климент Охридски“. В  пет кръга осмокласниците – момичета и момчета премериха сили в рамките на организирания от ОФК турнир по мини футбол.

В последния кръг се срещнаха VIII „а“ от Г „Св. Климент Охридски“ и VIII „б“ от Г „Св. Климент Охридски“, срещата завърши с резултат 3:2. Надпреварата мeжду VIII“а“ от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и VIII „б“ от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ завърши 3:9. Футболния двубой между VIII „а“ от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ и VIII „б“ от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ завърши при резултат 0:3.

В крайното класиране за осмокласници на първо място е VIII „а“ от Г „Св. Климент Охридски“ с 15 точки и 26:3 голова разлика, на второ място VIII „б“ от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с 12 точки и 19:14 голова разлика, на трето място – VIII „б“ от Г „Св. Климент Охридски“ с 9 точки, на четвърто място са VIII „б“ от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с 9 спечелени точки, на пето място са VIII „а“ от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с 3 точки, и на шесто място без спечелени точки е VIII „а“ от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“.

 Турнирът по минифутбол се организира от Общински футболен клуб в Елхово под патронажа на кмета на община Елхово г-н Петър Киров. първенството продължава с футболни крещи между петите, седмите, третите и четвъртите класове. След приключване на всички кръгове за всички класове ще се организира общо награждаване на победителите в Турнира по мини футбол в Елхово.