ЧЕСТВАХА ДЕНЯ НА СПОРТА

        В чест на Деня на спорта в Елхово проведоха колопоход до х.Старият мост, стрийтбол, футболен турнир и забавно-развлекателни игри.  

         В чест на Деня на спорта в Елхово проведоха колопоход до х.Старият мост, стрийтбол, футболен турнир и забавно-развлекателни игри.  Спортните мероприятия са част от дейностите по проект “След училище – към правилния избор”, изпълняван от ОбДК Елхово по ОП”Развитие на човешките ресурси”.

На градския стадион, на 14.05.2010г. се проведоха футболни срещи на малки врати между отборите на VII – VIII на ОУ»Св. св. Кирил и Методий» и ОУ»Св. П. Хилендарски» и  IX – ХII клас на Г»Св. Кл. Охридски» и ПГ «Ст. Караджа». Победителите от ОУ»Св.св. Кирил и Методий» и Г»Св. Кл. Охридски» бяха удостоени с купи.

На 17.05.2010г. във физкултурния салон на Г»Св. Кл. Охридски»  ще се проведе състезание по тенис на маса за учениците от Г»Св. Кл. Охридски» и ПГ «Ст. Караджа». В състезанието участваха отбори  в състав от 10 ученика.

На централния градски площад, на 17.05.2010г. на централния площад се проведе стрийтбол за ученици от V до VIIIклас на  ОУ»Св. св. Кирил и Методий» и ОУ»Св. П. Хилендарски». В състезанието участваха групи от училищата от 20 ученика.

На 17.05.2010г. от 15.00 часа в ОУ»Св. св. Кирил и Методий», ОУ»Св. П. Хилендарски» и ПУИ»Н. Й. Вапцаров» се проведоха  забавно развлекателни игри за ученици от начален курс – въртене на обръч, хвърляне на малка топка в цел, щафетни игри и др.

В колопохода  до х. Старият мост взеха участие 100 ученика от V до VIII клас от ОУ»Св. св. Кирил и Методий» и ОУ»Св. П. Хилендарски».

За правилното и безопасно протичане на състезанията бяха осигурени съдии и мед. лица, а на всички участници осигурена застраховка.

Пособията и наградите  за всички състезания и игри са осигурени по проект на ОбДК «След училище – към правилния избор», финансиран по Оперативна програмаРазвитие на човешките ресурси2007 – 2013г., съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз .