Децата от ЦДГ Надежда посетиха свои връстници в Бояново и Маломирово

По проект на Община Елхово” Да сиподадем ръка”, реализиран в Целодневна детска градина „Надежда” на 25.05. сеорганизираха пътувания на децата от подготвителните групи до филиалите в дветесела Бояново и Маломирово.

По проект на Община Елхово” Да сиподадем ръка”, реализиран в Целодневна детска градина „Надежда” на 25.05. сеорганизираха пътувания на децата от подготвителните групи до филиалите в дветесела Бояново и Маломирово. Децата от група „Маргаритка” с учителки Стойка Шидерова и Пенка Стояновапосетиха филиалната група в село Бояново с учителки Желязка Кръстева и ВасяГеоргиева. Общите занимания, които се организираха с децата, бяха част отдейностите по социализиране на децата. Пяха и танцуваха заедно, рисуваха и сиразмениха картички и картини за спомен. Учителките от филиалната група бяхаорганизирали посещение до близкото училище , в двора на което се отглеждахащрауси и всички деца бяха много впечатлени, разказваха наблюденията си и серадваха на срещата. Подредена беше трапеза за гостите, след което автобус наобщина Елхово откара децата обратно.

Група „Звънче” с учителкиРадостина Гинкова и Станка Хаджиева посетиха филиалната група в село Маломировос учителки Жана Юзбашиева и Надя Дженкова. Децата от Маломирово бяха подготвилидраматизация на приказка „Чудно село” и по забавен начин представиха трикласически приказки с много мъдрости пред гостите. Децата играха и рисувахазаедно, пяха и танцуваха, опознаваха се и създаваха приятелства. Съвместнитедейности бяха организирани навън, децата се разходиха сред природата.

Четирите групи се почерпиха сбаница, кекс, кроасани и натурален сок  исе разделиха приятелски, пожелавайки си до нови срещи.