Концерта на Милена Караджова постави началото на програмата на Празника на Елхово

С концерт на Милена Караджова (вокал), Асен Маринов (класическа китара) и кавалджията Християн Георгиев (кавал) бе дадено началото на богатата празнична програма по случай Празника на град Елхово. Триото зарадва елховската публика с изпълнения на българска етно музика.

Вокалистката Милена Караджова, е позната с богата солокариера в стил етно-джаз. До този момент тя има издадени два самостоятелни албума през 2008 и 2010 година – Пробуждане“ и „Помежду“, документирали с модерен поглед вечната песен на Родопите. Любопитен факт е, че Милена Караджова е от Елхово. Тя пее от 7 годишна.

Asen & Milena Group и Християн Георгиев изненадаха елховската публика приятно с нестандартните изпълнения на фолклорни шедьоври като „Девойко, мари, хубава”, „Айде моме да бегаме”, „Бела съм, бела, юначе”, „Бахияна Булгара”, „Момне ле, мари хубава” и др. След близо час и половина Милена заслужено обра овациите на публиката, гравирани с много цветя от кметът на община Елхово, от танцов състав „Цветница“, както и от много приятели и познати от нейното минало.