Традиционният турнир по тенис на маса събира все повече участници

По повод Празника на Елхово се проведе традиционният турнир по тенис на маса в салона на Гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово.
В него взеха участие двадесет и седем участника, разпределени в две възрастови категории. При мъжете в надпреварата се включиха тринадесет участника, а при юношите четиринадесет. Чрез жребий бяха определени срещите между отделните участници, а на края се оформи и крайното класиране, след оспорвани срещи.

Председателят на ОбС-Елхово г-н Николай Тончев връчи на участниците класирали се на първите три места в двете възрастови категории, а именно Марин Маринов – първо място, за което получи грамота, тенис хилка и красив плакет. На второ място се класира Николай Павлов, който бе награден с тенис хилка и грамота, а на трето място се класира Валентин Христов.

При юношите г-н Тончев имаше честта да награди на първо място Жорж Христо, който получи грамота, тенис хилка и плакет, на второ място се класира Костадин Рашев, а на трето място Валентин Шиваров.

Председателят на общински съвет Елхово поздрави всички състезатели, участвали в надпреварата и изрази своето удовлетворение от факта, че всяка следваща година този турнир придобива все по-голяма популярност.