Проведе се футболен турнир „За купата на петте кмета”

По повод празника на град Елхово на градският стадион Стефан Караджа се игра традиционният турнир за „Купата на петте кмета”. Като домакин Община Елхово посрещна отбори от област Ямбол, включително и този на областна администрация. Отборите се разделиха на две групи, като първата група обхвана общините Елхово, Стралджа и Болярово, а във втората бяха Областна управа, заедно с общините Тунджа и Ямбол. Срещите се играха в две полувремена по 15 минути на малки вратички, като всеки отбор разполагаше с пет полеви играчи, вратар и неограничен брой смени.

В крайното класиране на първо място се класира отбора на община Тунджа, който победиха на финала община Елхово, които останаха на второ място. Класирането по-надолу се допълва от община Ямбол, класирани на трето място, четвърти се класираха община Болярово, пети Стралжда, а на последно място отбора на Областна администрация Ямбол.

В индивидуалните награди за най-добър защитник бе определен Йордан Георгиев от отбора на Областна управа, за най-добър вратар бе определен Борис Хаджиев от община Елхово, за най-атрактивен играч бе определен Явор Бръмков от община Ямбол, за голмайстор бе определен Тодор Тодоров от община Тунджа, за най-добър халф бе определен Димо Йовчев от община Стралджа, а за фейърплей наградата отиде в ръцете на Иван Николов от община Болярово.