На четиридесет и третото заседание на Общинския съвет-Елхово, област Ямбол, проведено на 04.03.2015 г. от 17.30 ч. в заседателната зала на общината

 

О Б Щ И Н С К И  С Ъ В Е Т – Е Л Х О В О, О Б Л А С Т  Я М Б О Л

Препис-извлечение:

П Р О Т О К О Л

43

 

На четиридесет и третото заседание на Общинския съвет-Елхово, област Ямбол, проведено на 04.03.2015 г. от 17.30 ч. в заседателната  зала на общината.

От 17 общински съветници на заседанието присъстваха  15.

…………………………………………………………………………………………………………………

Д Н Е В Е Н  Р Е Д:

…………………………………………………………………………………………………………………

1.ДОКЛАДНА ЗАПИСКА ОТНОСНО: Кандидастване с проект „Доизграждане и реконструкция на етап от водопроводната мрежа на гр. Елхово, община Елхово” пред Предприятието за управление на дейносттите за опазване на околната среда

ВНОСИТЕЛ: Петър Кировкмет на община Елхово

ОбС РЕШИ:

506/43/1/ Общински съвет-Елхово:

1.На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА, във връзка с изискванията при кандидатстване пред Предприятието за управление на дейностите за опазване на околната среда, Общински съвет – Елхово дава своето съгласие, Община Елхово, област Ямбол да кандидатства за финансиране на проект “Доизграждане и реконструкция на етап от водопроводната мрежа на гр.Елхово, община Елхово”.

2.Дейностите в горепосочения проект съответстват на приоритетите, целите и мерките  на Общинския план за развитие за периода 2014 – 2020 година.

3.Упълномощава кмета на Община Елхово да извърши всички последващи действия.  

  

 

Гл.специалист ОбС:                         Председател на ОбС /П/

/ Мария Петрова/                                              /Николай Тончев/