Система за определяне на резултатите при провеждане на конкурса за длъжността Началник отдел “Програми, проекти и хуманитарни дейности” при Община Елхово

 

Система за определяне на резултатите при провеждане на конкурса за длъжността   Началник отдел “Програми, проекти и хуманитарни дейности” при Община Елхово, съгл.чл.34, ал.5 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители.

           

1. По прилагане на чл.33 ал.1,т.1 / решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност;/

Комисията изготви три различни варианта на тестове.

Всеки вариант на теста се състои от 30 затворени въпроса с един възможен верен отговор. Въпросите са свързани с устройството и функционирането на администрацията, държавната служба и с професионалната област на длъжността. Всеки верен отговор носи 1 точка. Максимален брой  30 точки. За успешно издържал теста се счита кандидат получил най-малко  20 точки.

2.По чл.34 ( 5 ) Комисията определя коефициент 3, с който да се умножава резултата на кандидата, получен при решаване на теста и коефициент 3, с който да се умножава резултата на кандидата, получен при интервюто.

3.По чл.34 (6 ) Комисията определи 60 минути време за решаване на теста.

4.По чл.42 (1) За успешно издържал интервюто се счита кандидат, който е получил минимум резултат 4 точки/средна стойност на оценките на всички членове на комисията./ При постигнат на интервюто резултат под минималния, кандидатът не сформира окончателен резултат и не се класира.

 

Председател на комисията:…………/ П /….…..

                                                                                                           / Господин Брайков /