Отвориха офертите по процедура за „Подготовка на документации за възлагане на обществени поръчки” на проект “Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”

На 5 март от 15.00 часа в заседателната зала на Община Елхово в присъствието на медии и неправителствени организации от гр.Елхово, бяха отворени офертите в обявената процедура по „Подготовка на документации за възлагане на обществени поръчки” на първи и втори етап на проект “Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, одобрен за финансиране по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г.”, приоритетна ос1 „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води”, Продедура BG161PO005/10/1.11/03/19 “Подготовка и изпълнение на проекти за подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в агломерации над 10 000 е.ж.”.
Съгласно Заповед ¹РД-136 от 23.02.2012г. на възложителя Пепа Кючукова бяха изпратени покани до три фирми. До определения срок – 17.00 часа на 02.03.2012г., в деловодството на община Елхово бяха подадени три оферти от „ЕВРОСТАРТ 2008″ ЕООД – София, „Д енд Д Консултинг“ ООД – София и „ЮРИПИЪН ДИВЕЛЪПМЪНТ КОНСУЛТИНГ“ ЕООД – София.
Комисия в състав: Живка Кафеджиева, Даниела Трендафилова и инж. Веса Методиева, удостовери ненарушената цялост на пликовете, отвори постъпилите оферти пред медиите и неправителствените организации. Комисията продължи своята работа по оценка на постъпилите предложения. Според определеният критерий за оценка на предложенията – най-ниска цена и при спазване изискванията на чл.2в, ал.2 от Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки /НВМОП/ за изпълнител бе определен „Д енд Д Консултинг“ ООД – София, подало най-ниска оферта на стойност 45 000 лв. без ДДС, със срок на изпълнение 18 месеца.

Проектът се финансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.”

Галерия