Отвориха офертите за дейности свързани с осигуряване на мерки за публичност и визуализация на проекта за пречиствателната станция

На 11 април от 13.00 часа в заседателната зала на Община Елхово в присъствието на медии от гр.Елхово, бяха отворени офертите в обявената процедура с предмет „Услуги за осъществяване на дейности, свързани с осигуряване на мерки за публичност и визуализация“ на първи и втори етап на проект “Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, одобрен за финансиране по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г.”, приоритетна ос1 „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води”, Процедура BG161PO005/10/1.11/03/19 “Подготовка и изпълнение на проекти за подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в агломерации над 10 000 е.ж.”.
Съгласно Заповед ¹ РД-267 от 11.04.2012 г. на възложителя – Пепа Кючукова бе определена комисия в състав: Живка Кафеджиева, Даниела Трендафилова, инж. Веса Методиева и Ана Георгиева, която да разгледа и оцени офертите. Комисията удостовери ненарушената цялост на пликовете и отвори офертите по реда на тяхното постъпване пред медиите. Обявени бяха ценовите предложения, които предлагат двамата кандидати, а именно „БИК-Българска издателска компания“ АД и „Съни Сити” ЕООД.
Критерий за определяне на изпълнител на поръчката е икономически най-изгодната оферта, като показатели за оценяване са: „Качество на техническото предложение” за изпълнение на поръчката в съответствие с изискванията на Възложителя, за което се присъждат до 60 точки и „Ценово предложение”-предложената от участника цена в лева без ДДС- до 40 точки.
Комисията продължи своята работа по оценка на постъпилите предложения. За резултатите от работата си комисията ще изготви протокол до 17.04.2012 год.

Проектът се финансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.”

Галерия