СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ЦЕНОВИ ОФЕРТИ

Във връзка с провеждане на обществена поръчка с предмет: Избор на изпълнител за външна техническа помощ за организация и управление на проект “Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Елхово”, финансиран съгласно договор № DIR-51011119-CO24/17.02.2012г. по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г.”, Ви уведомяваме, че Комисия, назначена със заповед № РД-320 от 04.05.2012 г. на зам. кмета на Община Елхово Пепа Кючукова е  разгледала постъпилите оферти, включително техническите предложения на участниците, отговарящи на минималните изисквания за подбор, поставени от Възложителя, за което са съставени и подписани от членовете на комисията протоколи.

Във връзка с гореизложеното, Община Елхово, в качеството й на Възложител, Ви уведомява, че на 25.06.2012 г., от 11.00 часа, в заседателната зала, намираща се на трети етаж в административната сграда на Община Елхово, ул. „Търговска”№13, Комисията ще пристъпи към отваряне на пликове №3 с предлагана цена на участниците.

При отварянето на пликовете с предлаганата цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел, и средствата за масовo осведомяване.