СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ЦЕНОВИ ОФЕРТИ

Във връзка с провеждане на обществена поръчка с предмет: „Подготовка на прединвестиционно проучване, изготвяне на инвестиционни проекти във фаза идейни проекти за изграждане на ПСОВ и съпътстващата техническа инфраструктура, изготвяне на инвестиционни проекти във фаза работни проекти за ВиК мрежата в град Елхово и подготовка на План за управление на утайките” по проект: „Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр. Елхово”, финансиран съгласно договор № DIR-51011119-CO24/17.02.2012г. по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013 г.”,
Ви уведомяваме, че Комисия, назначена със заповед № РД-463 от 18.06.2012 г. на зам. кмета на Община Елхово Пепа Кючукова е разгледала постъпилите оферти, включително техническите предложения на участниците, отговарящи на минималните изисквания за подбор, поставени от Възложителя, за което са съставени и подписани от членовете на комисията протоколи.
Във връзка с гореизложеното, Община Елхово, в качеството й на Възложител, Ви уведомява, че на 04.07.2012г., от 10.00 часа, в заседателната зала, намираща се на трети етаж в административната сграда на Община Елхово, ул. „Търговска”№13, Комисията ще пристъпи към отваряне на пликове №3 с предлагана цена на участниците.
При отварянето на пликовете с предлаганата цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел, и средствата за масовo осведомяване.
Проектът се финансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма “Околна среда 2007 – 2013 г.”