Приключи първи етап от изпълнението на сключения, между Община Елхово и фирма „Съни Сити”ЕООД гр.Търговище, договор за осъществяване на мерки за публичност и визуализация по проект:”Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово” по ОПОС 2007-2013год

Приключи първи етап от изпълнението на сключения, между  Община Елхово и фирма „Съни Сити”ЕООД гр.Търговище, договор № 57-02/18.05.2012год. за осъществяване на мерки за публичност и визуализация по проект: ”Проектиране и строителство на Пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово” по ОПОС 2007-2013год.

На 12.09.2012г. в гр.Елхово изпълнителят организира предвиденото на първи етап информационно публично събитие- начална пресконференция, на която бяха представени целите на проекта, планираните дейности и „Делфин Проект Екотехника”ООД, фирмата която ще направи прединвестиционните проучвания, ще изготви идейните проекти за пречиствателната станция, работните проекти за ВиК мрежата в гр.Елхово и плана за управление на утайките.

Работата на изпълнителя по организиране на пресконференцията включваше следните дейности:

1.  Проведе  междинна среща с екипа от Община Елхово за организиране на пресконференцията;

2.  Съгласува с МЗ на ОПОС  датата и часа на пресконференцията;

3.  Избра и нае подходяща зала за събитието;

4.  Изготви 30 броя покани за гостите на пресконференцията;

5.  Изготви  сценарий и осигури водещ на пресконференцията;

6. Осигури информационни материали- банерфикс, презентация на Община Елхово, презентация на фирма „Съни Сити”ЕООД, презентация на фирма „Делфин Проект Екотехника”ООД, информационни папки с анотации за „Съни Сити”ЕООД и „Делфин Проект Екотехника”ООД, химикали и осигури фотограф за създаване на снимков архив на събитието.

7. Изготвена бе покана до медиите в гр.Елхово и гр.Ямбол, след приключване на пресконференцията бе изготвено и разпратено до регионални и национални медии и прессъобщение придружено със снимков материал.

8. Осигури кетъринг за кафе-паузата;

На втори етап, от сключения  договор с фимата, предстоят да бъдат изпълнени следните дейности:

1. Изработване на 2 бр.билбордове;

2. Изработване на 4 бр. постоянни обяснителни табели;

3. Провеждане на пресконференция;

4. Официални церемонии: „първа копка” и „рязане на лента”;

5. Изготвяне на информация за интернет страницата на Възложителя;

6. Изготвяне на банер с линк към официалната интернет страница на ОПОС;

7. Изготвяне на дизайн, предпечат и отпечатване на : дипляна, плакати, блокнот, папки, химикали, банерфикс, публикации относно напредъка по проекта в местни и регионални медии;