Приключиха дейностите по проект „Облагородяване на централна градска част-град Елхово”

Със зацветяване и облагородяване на градинките около храм „Св. Димитър” приключиха дейностите по проект „Облагородяване на централна градска част-град Елхово”, финансиран в рамките на Националната кампания „За чиста околна среда-2012г.” … Прочети още »

Продължават дейностите по проекта за облагородяване на централната част на Елхово

След като през изминалите две седмици бяха монтирани новите пейки,  както и саксии с цветя (кашпи) в централната градска част на Елхово, днес приключиха и дейностите по монтиране на нови … Прочети още »

Продължава реализирането на дейностите по проект „Облагородяване на централна градска част-град Елхово”

Днес централната градска част на Елхово стана уютно и приветливо място за почивка на жителите и гостите на града след монтирането на новите пейки. Подготвени бяха и укрепващите елементи, на … Прочети още »

Започна изпълнението на проект „Облагородяване на централна градска част-град Елхово“

Започнаизпълнението на дейностите по спечеленият от община Елхово проект „Облагородяване на централна градска част-град Елхово„. Дейностите по проекта предвиждат да се подменят пейките и кошчетата за смет по централната градска … Прочети още »

Бе одобрен проект на община Елхово за облагородяване на централна градска част

За поредна година Община Елхово получи одобрение на проект за финансиране в рамките на Националната кампания „За чиста околна среда-2012г.” обявена в края на месец януари 2012г. от МОСВ и … Прочети още »