ОБСЪЖДАХА СМЕТОСЪБИРАНЕТО И СМЕТОИЗВОЗВАНЕТО В СЕЛАТА НА ОБЩИНА ЕЛХОВО

           Традиционен ден на кмета проведоха в Елхово. Предстоящото сметосъбиране и сметоизвозване по населени места бе основна тема на разговора. В работното съвещание взеха участие кметът на община Елхово Петър … Прочети още »

ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТ „ЗЕЛЕН ТУРИЗЪМ В ДОЛИНАТА НА ТУНДЖА МЕЖДУ СТРАНДЖА И САКАР“

              В Елхово представиха резултатите по проект “Зелен туризъм в долината на Тунджа между Странджа и Сакар”. Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на ЕС, Програма ФАР ТГС България … Прочети още »

МОМЧЕ Е БЕБЕТО НА 2009 ГОДИНА

На 1 януари в 10.30ч. в родилното отделение на Елхово проплаква първото за 2009г. Екип с ръководител д-р Кирова изроди здравото бебе с тегло 3 750 г и ръст 51 см. … Прочети още »

УЧЕНИЧЕСКИ СПОРТЕН КЛУБ В ЕЛХОВО ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ

        Ученически спортен клуб “ Елхово – 2008” отчете дейността си за 2008г. Общото събрание прие още и отчет на Контролния съвет.           Ученически спортен клуб “ Елхово – 2008” … Прочети още »

ПОДОБРИ СЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

        Подобри се качеството на живот на хора с увреждания и самотно живеещи хора, потребители на услугата “домашен помощник”. Това е основният резултат, който отчетоха на междинна пресконференция в Елхово. … Прочети още »

ПОСЛАНИЕ ЗА КРАСОТА

         Изложба малка пластика на Димитър Борисов откриха в Елхово. Експозицията постави началото на тържествата, посветени на Празника на Елхово.             Изложба малка пластика на Димитър Борисов откриха в Елхово. Експозицията … Прочети още »

БРИДЖ ТУРНИР ЗА ПРАЗНИКА НА ЕЛХОВО

       Традиционен бридж турнир се състоя  в Елхово на 29.03.2009г. Състезанието е част от програмата за Празника на Елхово и се организира от община Елхово със съдействието на  кафе-клуб „Каро“. … Прочети още »

УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА БИБЛИОТЕКАРИ ОТ ЕЛХОВО

      Удостоверения за придобита професионална квалификация «библиотекари-организатори» получиха 10 елховлии. Курсистите се обучаваха по учебна програма от 11 учебни дисциплини и практика     Удостоверения за придобита професионална квалификация «библиотекари-организатори» получиха … Прочети още »

ПРЕДСТАВИХА ПРОЕКТА ЗА ПЕТРОЛОПРОВОД МЕЖДУ БУРГАС И АЛЕКСАНДРУПОЛИС

         Компанията “Транс-Болкан Пайплайн”, която планира да изгради тръбопровод за транспортиране на суров  нефт между Бургас и Александруполис организира публични обсъждания в общините Компанията “Транс-Болкан Пайплайн”, която планира да изгради … Прочети още »