ЕКИПИ НА КОЛЕЛА

Интегриран пакет консултантски услуги на земеделските производители и предприемачи от селските райони, съобразени с конкретните им потребности предоставя подвижен екип от експерти на ОССЗ и специалисти на БЦ – Елхово. … Прочети още »

РЕШЕНИЕ № СЗ-4-ОС/ 2008 г.

          Съгласувам осъществяването на инвестиционно предложение за „Изграждане на вилно селище от едноетажни къщи за временно настаняване“ в имот ¹ 076004, с площ 7,064 дка в местността „Метлите“, землище на с.Гранитово, … Прочети още »

УЧЕНИЦИ ОТ ЕЛХОВО ОЧАКВАТ СТИПЕНДИИ ПО ПРОЕКТ

        Ученици от училищата от гр. Елхово очакват стипендии по проект “1000 стипендии”. Осем  ученика са допуснати  на втори етап на класиране и ще бъдат поканени заинтервю.             Ученици от … Прочети още »

„ОБЩИНСКИ КЛУБ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ-ЕЛХОВО“ ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ

         “Общински клуб на хората с увреждания – Елхово”  проведе отчетно събрание за дейността си.  Михо Михов е  новият председседател на сдружението. На събранието присъстваха Кръстина Атанасова – координатор РОИ … Прочети още »

КМЕТЪТ НА ЕЛХОВО ПРЕДСТАВИ ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ПРЕЗ МАНДАТА

           Кметът на община Елхово г-н Петър Киров представи пред Общинския съвет програмата си за управление през мандата. Представянето е изискване на Закона за местното самоуправление и местната администрация.             … Прочети още »

СТИПЕНДИИ ЗА ЕЛХОВСКИ УЧЕНИЦИ

Стоил Янчев и Доника Янева от гр. Елхово са одобрените ученици след последният кръг и очакват стипендии по проект „1000 стипендии“. Образователно-социалният проект на Фондация „Комунитас“ „1000 стипендии“ е замислен … Прочети още »

„СВЕКЪРВА“ НА ЕЛХОВСКА СЦЕНА

         Общински театър към читалище “Развитие” и тази година зарадва местната театрална публика с една интересна интерпретация на комедията “Свекърва” от Антон Страшимиров. Режисьор на постановката е дългогодишната самодейка Ивана … Прочети още »

Г „СВ. КЛ. ОХРИДСКИ“ – УЧИЛИЩЕ И ОЩЕ НЕЩО

Г”Св. Кл. Охридски” в Елхово спечели  проект по схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Да направим училището привлекателно за младите хора“. Проектът „Училище и още нещо“ е с продължителност … Прочети още »

НОВА ПРОГРАМНА СХЕМА НА КТВ“СТРАНДЖА“

       Kабелна телевизия “Странджа” обнови  програмната си схема с редица нови предавания. Целта на медията е да представя пред зрителите събитията от деня, да предлага актуални данни и най-общо казано … Прочети още »

В ЕЛХОВО ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ ПРОЕКТ „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВСИЧКИ“

            Кметът на община Елхово Петър Киров подписа договора за изпълнение на проект “Образование за всички”. Проектът е по ОП “Развитие на човешките ресурси”  на МОН по програма “Създаване на … Прочети още »